خانه و آشپزخانه خود را ایمن کنید

خانه خود را می توانید با دستان خودتان بسازید

خانه و آشپزخانه خود را ایمن کنید

خانه خود را می توانید با دستان خودتان بسازید

10 باید و نباید ایمنی بالای آشپزخانه



درک خطرات موجود در اتاق آشپزی می تواند به شما و خانواده تان کمک کند تا از بریدگی ، سوختگی و مسمومیت غذایی جلوگیری کنید.

زن جوان بی تجربه آشپز خانه در وحشت با پیش بند که گلدان را در آتش می سوزاند و استرس و وحشت بیان چهره را در آتش در آشپزخانه و تازه کار تازه کار تازه کار تازه کار مفهوم آشپزی آشفته

عکس: SHUTTERSTOCK / MARCOS MESA SAM WORDLEY

 

هنگام آشپزی با چاقوهای تیز و گرمای شدید ، حوادث در آشپزخانه اتفاق می افتد. درک خطرات می تواند به شما و خانواده تان کمک کند تا از بریدگی ، سوختگی و مسمومیت غذایی جلوگیری کنید. در اینجا برخی از بایدها و نبایدهای ایمنی آشپزخانه برای تمرین در خانه شما آورده شده است.

 

1. کفش بپوشید.

تا به حال چاقو انداخته اید؟ تصور کنید که به پای شما می رود. آخ! پوشیدن کفش هنگام آشپزی همیشه توصیه می شود. این کفش ها نه تنها از شما در برابر یک شی sharp تیز در افتاده محافظت می کنند ، بلکه از شما در برابر سایر بدبختی های آشپزخانه مانند شکسته شدن شیشه و آب گرم یا نشت روغن محافظت می کنند.

 

2. نحوه اطفا حریق را بیاموزید.

سالانه تقریباً 164،500 آتش سوزی مسکونی در ایالات متحده اتفاق می افتد. آشپزی دلیل اصلی آتش سوزی و آسیب هایی است که در خانه های ما رخ می دهد. حتماً همیشه در آشپزخانه خود یک کپسول آتش نشانی داشته باشید و نحوه استفاده از آن را بدانید. فقط چند ثانیه طول می کشد تا آتش مهار نشود. در مورد انواع مختلف آتش سوزی مانند چربی و آتش سوزی اطلاعات کسب کنید. هرگز آنها را با آب خاموش نکنید. در عوض ، بهترین شرط شما برای خاموش کردن آنها استفاده از جوش شیرین یا روکش ظرف است. خفه کردن آتش با از بین بردن هوا بهترین راه برای اطفای حریق است. آتش درون اجاق گاز شما بهتر است با یک خاموش کننده خاموش شود و آتش مایکروویو را می توان فقط با خاموش کردن دستگاه و بسته نگه داشتن در خاموش کرد.

 

3. نحوه استفاده از چاقو را بیاموزید.

چاقوی کسل کننده بیشتر از چاقوی تیز می لغزد و برش می زند. تیز نگه داشتن چاقوها یکی از ساده ترین راه ها برای ایمن نگه داشتن آنها است. یک راه حل ساده استفاده از تیزکن چاقو برای حفظ تیغه تیز لبه است. همچنین ، شما باید چاقوی مناسب را برای کار در دست انتخاب کنید. به عبارت دیگر ، استفاده از دستگاه گوشت کوب برای برش دادن توت فرنگی بهترین ایده نیست.

 

4. لباس ایمن بپوشید.

در آشپزخانه از آستین های بلند و گشاد استفاده نکنید. آیا می توانید تصور کنید که آستین شما روی اجاق گاز آتش می گیرد؟ نتیجه می تواند ترسناک باشد. به طور کلی ، تاپ های آستین دار بدون آستین بهترین عملکرد را دارند. همچنین از پوشیدن لباسهای قابل اشتعال و مصنوعی خودداری کنید. در صورت گرم شدن بیش از حد ، این پارچه ها می توانند روی پوست شما ذوب شوند.

5. از سوختگی جلوگیری کنید.

هنگام پخت و پز اطمینان حاصل کنید که دسته قابلمه ها و قابلمه ها به سمت داخل چرخانده شده است. این امن تر از کسی است که به آنها ضربه بزند و در نتیجه غذای شما پرواز کند و شما را بسوزاند. هنگام دست زدن به هر چیزی از قسمت بالای اجاق گاز یا اجاق گاز ، همیشه چاله های چوبی یا دستگیره های فر را نزدیک خود داشته باشید. از گودال های مرطوب یا پارچه های ظرف استفاده نکنید زیرا باعث نمی شود گرما دست شما را بسوزاند.

 

6. دستان خود را همیشه بشویید.

شما فکر می کنید این یک امر مسلم است ، اما مردم فراموش می کنند. فراموش نکنید شستن دستها در آب و صابون گرم قبل و بعد از پختن مهم است. سعی کنید بعد از آن از حوله های کاغذی برای خشک کردن دست خود استفاده کنید زیرا اگر یک حوله ظرف به گوشت یا آب میوه های خام برخورد کند ، می تواند منجر به یک مورد بد مسمومیت غذایی شود. حتماً تمام سطوح و سینک ظرفشویی های خود را در جایی که گوشت خام یا آب میوه لمس کرده باشد تمیز کنید.

 

7. همیشه هم بزنید و از خود دور شوید.

هنگام بلند کردن درب گلدان ، در قسمت بالا تراکم وجود دارد. هنگامی که آن را به سمت خود بلند می کنید ، میعان سوختگی می تواند بر روی پوست شما چکه کند و باعث سوختگی شود. هم زدن هم همینطور. اطمینان حاصل کنید که همیشه از بدن خود دور می شوید. در نهایت ، شما می خواهید سس اسپاگتی را بخورید ، نه توسط آن سوزانده شوید.

 

8- ظرف شیشه ای داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار ندهید.

در حقیقت این دانش نکته زیادی وجود دارد. شیشه با گرم شدن منبسط می شود و با خنک شدن منقبض می شود که باعث ایجاد استرس و در نتیجه احتراق شیشه می شود. بهترین مکان برای قرار دادن درب شیشه ای در بالای یک سه پایه ، تخته برش یا چاله چوب است.

 

9. از ظروف فلزی روی تابه های نچسب ، تفلون استفاده نکنید.

پخت و پز با ظروف فلزی روی تفلون یا قابلمه های نچسب می تواند باعث پوسته پوسته شدن یا خرد شدن تفلون شود. این به نوبه خود می تواند ترکیبات سمی را در غذای شما مخلوط کند. راه حل بهتر: از قاشق های چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید. همیشه

 

10. از تخته برش گوشت ، میوه ها و سبزیجات خام استفاده نکنید.

همه ما می خواهیم از شستن ظروف اضافی اجتناب کنیم ، اما این یکی از مناطق است که نباید در آن میانبر بگیرید. استفاده از همان تخته برش برای گوشت ها ، میوه ها و سبزیجات راهی مطمئن برای مریض شدن تمام خانواده با مسمومیت با سالمونلا است. FDA به شما توصیه می کند از دو تخته برش جداگانه استفاده کنید: یکی برای گوشت خام ، مرغ و غذاهای دریایی ، و دیگری برای میوه ها و سبزیجات تازه. اگر شما باید از همان تخته استفاده کنید ، اولین بار در تهیه میوه ها و سبزیجات ایمن ترین است ، تخته برش خود را کاملا با صابون و آب گرم بشویید و سپس گوشت های خود را تهیه کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد