خانه و آشپزخانه خود را ایمن کنید

خانه خود را می توانید با دستان خودتان بسازید

خانه و آشپزخانه خود را ایمن کنید

خانه خود را می توانید با دستان خودتان بسازید

چگونه یخچال فریزر خود را تمیز کنیم؟ | سری سوم

موارد را به عقب قرار دهید

قبل از قرار دادن مجدد وسایل در یخچال ، موجودی خود را ثبت کنید و تاریخ انقضا را بررسی کنید. باقی مانده های قدیمی ، غذاهای تاریخ مصرف گذشته و مواردی را که استفاده نخواهید کرد بیرون بیاندازید. هر زمان که ممکن است ظروف تولیدی قدیمی را کمپوست کرده و بازیافت کنید.


یخچال تمیز و منظم.


یک پارچه میکروفیبر را با مخلوط 50/50 آب و سرکه اسپری کنید و در حالی که دوباره آنها را داخل یخچال قرار می دهید ، قسمت بیرونی همه بطری ها و سطل های کوچک را پاک کنید. مواد غذایی خود را بر اساس دسته بندی ها سازماندهی کنید تا پیدا کردن آنچه می خواهید آسان تر خواهد بود.


یک سیستم سازمان یخچال ایجاد کنید.

برای سهولت دستیابی به وسایل پشت یخچال از سطل ، سبد و یا یک سوسن تنبل در یخچال استفاده کنید. برای کمک به شروع می توانید نکات و محصولات مربوط به سازمان یخچال را در اینجا بیابید. سطل های زباله همچنین به شما کمک می کند تا به جای اینکه در یخچال و فریزر از داخل ظرف ها خارج شود ، به درون سطل آشغال ریخته شود. سطل آشغال ها را می توان با برش وینیل ، قلم های رنگ ، یا این برچسب های یخچال قابل چاپ رایگان برچسب زد.


یخچال تمیز و منظم با سطل های زباله و سبد.


خارج از یخچال را تمیز کنید.

در صورت امکان ، یخچال را از دیوار بیرون آورده و زیر آن را تمیز کنید. همه طرف یخچال را پاک کنید و با تمیز کننده مناسب برای پایان یخچال خود تمیز کنید. برای بهترین راه برای تمیز کردن فولاد ضد زنگ ، این پست را بررسی کنید.


چند بار باید یخچال را تمیز کنم؟

یخچال و فریزر باید حداقل هر سه ماه یک بار تمیزکاری عمیق خوبی داشته باشد. برای اینکه به طور منظم به نظر می رسد ، حتماً نشت ها را بلافاصله تمیز کنید و عادت به نظافت منظم نور را داشته باشید. من راحت تر می دانم که قبل از خرید مواد غذایی وقتی که در یخچال کمتر است ، تمیز کردن درست است.


یخچال سازمان یافته با سوسن تنبل.


چگونه بوها را از یخچال خارج کنم؟

اگر علی رغم تمیزکاری کامل یخچال هنوز هم مشکل بویایی دارید ، می توانید از یک بو دهنده استفاده کنید. یک جعبه یا شیشه جوش شیرین متداول ترین رایحه رایحه طبیعی است اما همچنین می توانید از یک سینی دور قهوه تازه یا مقداری زغال غیرفعال شده استفاده کنید.


اگر بعد از گذشت دو روز هنوز به نظر نمی رسد که اینها کمک کنند ، ممکن است لازم باشد یخچال خود را {ذخیره وسایل در کولر یا محیط سرد دیگر} خالی کنید و درب را یک شب باز بگذارید. سپس می توانید یک خمیر از جوش شیرین و آب درست کنید تا یخچال را بشویید و سپس کاملاً با آب بشویید. مخلوط کردن برخی از روغنهای اساسی لیمو یا آب لیمو در رب نیز می تواند به رایحه ای زیبا و سبک کمک کند.


تعمیر و نگهداری یخچال و فریزر

برای کمک به کارایی بهتر یخچال ، ماندگاری بیشتر غذا و تمیز و تمیز نگه داشتن یخچال ، به برخی از این نکات کمک کنید go


سعی کنید یخچال خود را بیش از حد پر نکنید. هوا به خوبی در فضا گردش نخواهد کرد و باعث می شود یخچال شما در حفظ دمای سردتر کارایی کمتری داشته باشد. بعلاوه ، یافتن خواسته های شما و دیدن هرگونه خرابی که ممکن است اتفاق بیفتد دشوارتر می شود.

عادت کنید قبل از خرید مواد غذایی به سرعت از وسایل داخل یخچال خود عبور کنید. با این کار غذای خراب شده به حداقل می رسد و به شما کمک می کند تا از خرید وسایلی که نیازی به آن ندارید خودداری کنید.

یخچال خود را مرتب نگه دارید. علاوه بر اینکه واقعاً بهتر به نظر می رسید ، یک یخچال سازمان یافته با امکان کنترل بهتر دما ، از هدر رفتن غذا خودداری کنید و به راحتی به دنبال خواسته خود باشید.

قبل از اینکه بطری ها به یخچال بروند ، آنها را پاک کنید. سس گوجه فرنگی ، سس سالاد و سایر شیشه های سس و چاشنی غالباً قطره قطره کمی و باقی مانده چسبنده دارند که می توانند به یخچال شما منتقل شوند.

این احتمالاً کاملاً واضح است ، اما در اسرع وقت نشت و لکه ها را تمیز کنید. هرچه بیشتر بنشینند ، تمیز کردن آنها دشوارتر خواهد بود!

برای از بین بردن بویایی که ممکن است در یخچال شما بماند از جاذب بو مانند جعبه باز جوش شیرین یا بسته زغال غیرفعال شده استفاده کنید. هر 30-60 روز یا طبق دستورالعمل بسته تغییر دهید.

برای کمک به جذب بو ، یک تکه کاغذ مچاله شده را در محفظه های کریسپر قرار دهید.

در کشوهای ترد خود را با یک حوله کاغذی بچسبانید تا رطوبت اضافی را جذب کرده و میوه ها و سبزیجات را برای مدت بیشتری تازه نگه دارید.

برای محافظت از گاز اتیلن ساطع شده از میوه ها و سبزیجات این محافظ های سیب آبی را در کشوهای تیز خود امتحان کنید. فقط باید هر چند ماه تغییر کند و باعث ماندگاری بیشتر میوه ها و سبزیجات شود.

هنگام ذوب کردن وسایل {مخصوصاً گوشت!} ، آنها را در بشقاب لبه دار یا ورق پخت قرار دهید تا حاوی نشت یا نشتی باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد